SVJETSKA MODA

Underground party Alexandera Wanga

„No after party“
Alexander Wang
subotu 11. veljače modna elita na New York Fashion Weeku dobro je zapartijala na reviji popularnog dizajnera Alexandera Wanga koji je predstavio svoje viđenje undergrounda partyja kojem ne treba after jer njegov party traje do ranih popodnevnih sati.

Atmosferu skrivenih partyja koji su poznati samo odabranim i istinskim ljubiteljima dobre underground elektronske glazbe, dizajner je izvrsno prenio u rupi u kojoj se održavala sama revija. Piće se odmah točilo i sve to uz zvukove elektronske glazbe. A što se tiče same kolekcije – ona je bila beskompromisna.

Alexander Wang
Alexander Wang
Za novu sezonu Alexander Wang predstavio je mješavinu opako drskih komada koji su u isto vrijeme izrazito moćni, prave statement kreacije, dok su s druge strane u jednu ruku elegantne i krhke. Tako smo mogli vidjeti oversized košulje s naglašenim ramenima te duge muške sakoe koji su odmah privukli pažnju vodećih trendseterica. Seksi uske kožne hlače visoko struka kombiniraju se uz ženstvenije i nježnije košulje.

Wang nastavlja trend negliže haljina koje smo u raznim kombinacijama mogli vidjeti u njegovoj novoj kolekciji. Traper košulje pomalo retro kroja, volani i animalni uzorak nadopunili su kolekciju koju ćemo zasigurno vidjeti na brojnim it djevojkama narednih mjeseci.

Alexander Wang
Alexander Wang
Alexander Wang
U novoj kolekciji Wang je izvrsno izbalansirao između statement komada, koji su u jednu ruku unisex (što smo posebno vidjeli kod sakoa i košulja), i ženstvenijih i seksipilnijih kreacija – upravo taj (ne)spojivi spoj začinio je cjelokupni dojam!

Mija Dropuljić
Foto: Getty Images

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p