SVJETSKA MODA

Uniformirano proljeće Victorije Beckham

Posh još jednom uvjerila publiku u svoj dizajnerski talent

Da je Victoria Beckham dogurala puno dalje od uskih seksi haljina s početka svoje dizajnerske karijere svima je jasno – od onoga što je na početku izgledalo kao još samo jedna celebrity dizajnerska karijera koja će popustiti pod pritiscima već nakon dvije sezone, Vicky se pretvorila u ozbiljnu dizajnericu i opstala već devet sezona u poludjelom vrtlogu svijeta mode.

Ove sezone ostala je dosljedna minimalističkom stilu predstavivši nam svoje viđenje uniforme za proljeće 2015. Vidjeli smo kapute, prsluke i odlično krojene haljine, ali ne i ograničavajuće za tijelo žene s kojeg elegantno vise. Mnogo džepova i suptilnog kožnog remenja prisutnog u struku više radi estetike nego njegove stvarne funkcije, donijeli su dašak vojničke uniforme koju Victoria Beckham predlaže kao odlično rješenje za nadolazeće proljeće. Bilo je tu i suknji, sakoa i odličnih momenata pletiva u obliku oversized pulovera koji će prema stručnjacima za predviđanje trendova biti veliki proljetni hit.

Ponovo smo vidjeli i prugice koje već nekoliko sezona zaredom ne silaze s modnih pista, a od ostalih ornamentalnih elemenata kolekcije vidjeli smo tek nekoliko floralnih komada s kojima je Victoria završila reviju. Kada govorimo o bojama, ostala je vjerna crnoj, bijeloj i bež boji razbivši monotoniju s bordo serijom od tri outfita i momentima pastelne žute i ružičaste na samom kraju kolekcije. 'Sve je bilo savršeno izrađeno – to je Victoria!' napisala je novinarka Style.com – a i time sumirala sve što treba biti rečeno o ovoj kolekciji. Victoria je našla svoje mjesto u modnom svijetu i planira tamo ostati još dugi niz godina.

 
  
 
 
 
 
 
 

Nives Bošnjak

photos: Instagram

Objavljeno: 08.09.2014. u 13:41

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p