SVJETSKA MODA

Upečatljiva Fendijeva silueta

Oštre linije na reviji modne kuće Fendi
Fendi

Kad je u pitanju Karl Lagerfeld, često se pitamo otkud ovaj modni genij crpi svoju inspiraciju. Svakom novom kolekcijom, kako za modnu kuću Fendi tako i za Chanel, Karl ponudi nova kreativna iznenađenja o kojima se još dugo priča. To je učinio i u novoj kolekciji za kuću Fendi koja se održala u četvrtak 26. veljača u sklopu Milano Fashion Weeka.

Karl je prvenstveno iznenadio siluetom. Stroge geometrijske linije, kruti materijal, volumen i manipulacija sa ženskim tijelom, vodeće su karakteristike nove kolekcije.
 
Fendi 
Fendi 
Fendi
Fendi 
Fendi
Prave tople zimske boje izvrsno se međusobno stapaju, a harmonija koju stvaraju zimu čine odmah toplijom i poželjnijom.

Fendi
Fendi
 
Fendi
 
Glavne zvijezde nove kolekcije bez konkurencije su kaputi koji su prije svega izrazito nosivi, no i dalje zadržavaju onaj dizajnerski twist zbog kojeg u jednom od njih neće proći nezamijećeno na ulici.
  Fendi
 
Fendi 
Fendi
S jedne strane imamo kruti materijal, čistim linijama izduženu i proširenu siluetu, dok s druge voluminozne komade koji manipuliraju siluetom na posve drukčiji način.
  Fendi
  Fendi
 
Fendi
Nova Fendijeva kolekcije prije svega je cool poigravanje s vizijom jedne trendi i elegantne žene koja voli klasiku, ali ju doživljava na jedan posve drukčiji način,

Mija Dropuljić
Foto: Instagram

Objavljeno: 26.02.2015. u 21:40

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p