SVJETSKA MODA

Upoznajte djevojku Alexa Turnera

Arielle Vandenberg je nova 'it' djevojka

Dok dio obožavateljica grupe Arctic Monkeys ne može zaboraviti po mnogima najzanimljiviji par na svjetskoj javnoj sceni - Alexu Chung i frontmana grupe Alexa Turnera, dio obožavatelja već je odavno prihvatio Arielle Vandenberg kao novu djevojku spomenutog pjevača. Alex Turner danas slavi svoj dvadeset i osmi rođendan, a mi smo odlučili saznati tko je prekrasna djevojka koja posljednje dvije godine ne propušta gotovo ni jedan njihov koncert, i ponosno na Instagramu i svom blogu objavljuje njihove preslatke zajedničke fotografije.


Njezino ime je Arielle Vandenberg, ima dvadeset i osam godina, bavi se modelingom i glumom. Dosad se pojavila u nekoliko američkih serija od kojih su najpoznatije Bones, How I Met Your Mother, CSI Miami i Numb3rs. Ona je divno lice koje ste sasvim sigurno zamijetili u video spotu grupe Arctic Monkeys ‘R U Mine' i djevojka koju Alex Turner očigledno obožava jer su zajedno od kolovoza 2011. godine, a nedavno su uselili u zajednički stan u Los Angelesu.

Iako nije planetarno popularna poput Alexove bivše djevojke Alexe Chung, prekrasna Arielle sasvim sigurno će privući vašu pažnju svojim odličnim odjevnim stilom i fotografijama koje na dnevnoj bazi stavlja na svoje Instagram i Tumblr profil.

  

 

A.B.

photos: Instagram, http://arielle-vandenberg.tumblr.com

 

Objavljeno: 06.01.2014. u 12:43

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p