SVJETSKA MODA

Upoznajte novu miljenicu modnih urednika i fotografa

Chloe Norgaard osvaja modnu scenu

Djevojka koja je najpoznatija po kosi obojanoj u dugine boje polako, ali sigurno zasjeda na poziciju nove modne heroine. Ona je Chloe Norgaard, dolazi ravno iz Los Angelesa, a 2013. godina se pokazala izuzetno sjajnom za njenu karijeru. Rodarte, Nicole Miller i Moschino Cheap & Chic samo su neke od modnih kuća na čijim se revijama prošetala, a svojim fotoaparatom ovjekovječio ju je i veliki Terry Richardson. Trenutno je jedno od zaštitnih lica Benettona, a snimila je i odlične kampanje za Nasty Gal i Mink Pink

Karijeru je započela u Tokiju u koji se uputila kako bi radila kao model, no više posla pronalazila je puštajući glazbu za DJ pultom. Otada je proputovala svijet i obilježila sve velike modne prijestolnice. S navršene 23 godine, to je za jednog nomada i ljubitelja života kao što je Chloe zasigurno veliko zadovoljstvo. U Chloeine omiljene aktivnosti ubrajaju se glazbeni festivali, na kojima se često može vidjeti u prepoznatljivom, pomaknutom stilu, neopterećenom trendovima.

Iako je njena karijera još uvijek u začetku, modni svijet je itekako zavolio ovu divlju i nekonvencionalnu ljepoticu, kontradikciju modnoj industriji. Mnogi joj predviđaju veliku karijeru, s mišlju da će joj svijet modelinga biti samo odskočna daska za nešto više i briljantnije.

Ako vas, kao i nas, zanimaju Chloeine putešestvije, zavirite na njen blog: http://artoftranslation.tumblr.com/

 

Matea Martek

photos: sallylyndley, miista, meemee, the cult of style, models.com, thesmokedetector

 

Objavljeno: 09.12.2013. u 13:18

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p