GREEN

Upoznajte online shopping destinaciju na kojoj ćete sigurno pronaći nešto za sebe!

Jednostavna i nosiva moda na zanimljiv način!

Iako smo u većini slučajeva naviknuti zaviriti na dobro poznate online shopping destinacije, katkad nije naodmet priliku dati priliku i onim nešto manje poznatim, a jednako atraktivnim. Naime, jedna od prvih asocijacija vintage odjeće zasigurno je određen, pomalo starinski stil, no moramo vas razuvjeriti i reći da to nikako nije točno jer se brojni vintage komadi mogu vrlo dobro uklopiti u aktualne modne trendove, no s dozom unikatne i bezvremenske modne note.

Bonsergent Studio je sjajna online platforma za shopping koja nudi jednostavnu, minimalističku i decentnu modu. S adresom u Parizu i Barceloni, Bonsergent Studio iza kojeg stoje Ben i Cristian, kao nit vodilju imali su želju kupcima i zaljubljenicima u modu predstaviti alternativu brzoj modi koja je vrlo nosiva i funkcionalna te suviše ne iskače iz okvira aktualnih trendova, no svejedno donosi poseban i drugačiji modni potpis. Upravo zato osim samog dizajna, prilikom nabave odjevnih predmeta koji će biti u prodaji, vlasnicima je vrlo bitna kvaliteta, kao i materijali od kojih je svaki komad načinjen. Vizija funkcionalnosti, dugotrajnosti i posebnosti sada ima još više smisla i apsolutno je primjenjiva u Bonsergent Studio priči.


Govorimo li o samoj ponudi, kao što smo spomenuli, naglasak je na jednostavnosti koja se može uklopiti u svačiji stil. Neutralne palete boja prožete zanimljivim teksturama, naglasak struka, ali i oversized komadi, samo su neki od primjera odjevnih predmeta koje možete pronaći na ovoj zanimljivoj stranici, stoga ne sumnjamo da će baš svatko izabrati ono nešto što savršeno odgovara postojećem stilu i garderobi. Također, valja spomenuti da su najčešće online stranice s vintage ponudom poprilično nepristupačne što se tiče cijena, no to s Bonsergent Studio nije slučaj. Uzmemo li u obzir ono što nude, cijene su i više no prihvatljive, dapače gotovo jednake kao u popularnim high street trgovinama, pa zaključno možemo reći da je ova online shopping oaza bez imalo razmišljanja prva na listi koju biste trebali posjetiti!


Objavljeno: 24.04.2023. u 16:43

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p