SVJETSKA MODA

Upoznajte brend iz Madrida Shash Couture!

Modni zemljopis

Shash Couture

Saša Šašić rodom je iz Beograda, no ljubav prema plesu i koreografiji odvela ju je u sunčani španjolski grad Madrid. Prije desetak godina odlučila je pokrenuti modni brend Shash Couture koji je prvotno u svojim kolekcijama imao plesne kostime, no u posljednjih nekoliko godina napravila je zaokret i bacila se u kreiranje ženstvenih haljina u kojima danas uživaju brojne ljubiteljice mode.

Inspiracija plesom ostala je i dalje prisutna kroz udobne materijale, pametne krojeve i ženstvenost u svakoj kreaciji. Naglasak kolekcija je na maksi haljinama divnih boja i uzoraka koje su većinom izrađene od prirodne svile i stvorene da vas vode kroz cijeli dan. Sigurno vas zanimaju i cijene? Dizajnerica otkiva kako su cijene jako pristupačne s obzirom na kvalitetu proizvoda. Želja joj je od samog početka bila da omogući ženama da budu ženstvene i drugačije, sofisticirane i prije svega dame. I poručuje kako visoka kvaliteta ne mora nužno uvijek biti popraćena visokom cijenom!

Shash Couture
Shash Couture svoj je boom doživio, kao i velika većina malih brendova, zahvaljujući Instagramu zbog kojeg Sašine haljine danas šeću svim kontinentima. Haljine su dostupne u Fabliving Concept Storeu u Beogradu, a od listopada će se moći kupiti i u jednom poznatom multi store dućanu u središtu Madrida. Tu je naravno i online prodaja za koju se u posljednje vrijeme odlučuje sve veći broj fashionistica. Saša nam je šapnula kako joj je jedna od najvećih želja pronaći svoje kreacije u jednom od omiljenih dućana u pariškom Le Maraisu! A, sudeći po popularnosti ljetnih modela - i više smo nego uvjereni da će u tome i uspjeti.

Više od brendu možete saznati na službenoj stranici: Shash Couture.

Shash Couture

Shash Couture

Shash Couture

Shash Couture

Ana Bacinger

photos: Fernando Frade, Jug Cerovic

Objavljeno: 18.09.2017. u 15:00
Tagovi: intervju, instagram

VEZANE VIJESTI

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p