SVJETSKA MODA

Uskoro izlazi izdanje Voguea koje će pokrivati Hrvatsku, Sloveniju, Srbiju, Crnu Goru i BIH!

Vogue Adria stiže već ove godine

Zaljubljenike u modu, dizajn i umjetnost zasigurno će razveseliti vijest da je će najnovije izdanje časopisa Vogue pokrivati balkansku regiju - Hrvatsku, Sloveniju, Srbiju, Crnu Goru i Bosnu i Hercegovinu. Na stranicama Condé Nasta postojećim se svjetskim izdanjima pridružio i "Vogue Adria", a na službenim Facebook i Instagram stranicama najavljeno je kako će publikacija biti lansirana već ove godine.

"Vogue Adria" je pod licencom Condé Nasta pokrenuo Media 3.0 Publishing, a jedan od njihovih osnivača, Nenad Janjatović, ovog je utorka otkrio detalje o izdanju u sklopu priopćenja na društvenim mrežama. "Vogue Adria će služiti kao platforma za lokalne kreativne talente i kao katalizator regionalne suradnje i međunarodne razmijene te će biti istovremeno pokrenut u tiskanom i digitalnom obliku. Tiskano izdanje će biti objavljeno na hrvatskom i srpskom jeziku, dok će web stranica biti dodatno dostupna na slovenskom i engleskom jeziku", stoji u priopćenju.

Janjatović i suosnivači Media 3.0 Publishinga Sonja Kovacs i Milan Đačić istaknuli su snažno vjeruju u snagu Voguea kao brenda te u njegovu sposobnost da donese raznolikost i pomakne granice u pravom smjeru. Naveli su i kako će tim "Voguea Adria" djelovati iz glavnih gradova Hrvatske, Srbije i Slovenije te kako će editorijalni tim najaviti u nadolazećim mjesecima.

Foto: Instagram
Objavljeno: 14.06.2023. u 10:18

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p