SVJETSKA MODA

Vaše najdraže zimske čizme obožava i svjetska trendseterica

Ugg i Alexa Chung u suradnji
Alexa Chung Ugg
D
olaskom hladnijih dana na ulice ponovno stupaju prepoznatljive i tople Ugg čizme! A one za sve svoje ljubiteljice imaju u novoj sezoni odličnu vijesti – jedna od najpoznatijih svjetskih trendseterica, Alexa Chung, preuzela je vodstvo na snimanju njihove posljednje kampanje.

Ovo je prva suradnja koju je Ugg brend ostvario s poznatom osobom, dok Alexa iza sebe već ima iskustvo s Marks&Spencerom, a kolekcija će se naći na policama idućeg mjeseca. Britanka je također najavila kako u idućoj godini lansira svoju vlastitu modnu liniju koja će svijetlo dana ugledati u ožujku 2017. godine.

Alexa Chung Ugg
Alexa je suradnju obznanila na svoj Instagram profilu gdje je ujedno i dala mali uvid u službenu kampanju. Pod njenom palicom Ugg bi trebao sve više biti usmjeren prema cool ženama koje će u svoj besprijekorne stylinge uklopiti i Ugg čizme.

Alexa Chung Ugg
„Kad pomislim na brend Ugg odmah imam asocijaciju na dom i druženje s prijateljima. S tim u svojim mislima, obožavala sam raditi kampanju za Ugg. Pružio mi je priliku da radim uz bok s ljudima iz mog života koji me inspiriraju i koji su talentirani, a sve to smo, uz easy going prirodu brenda, pretočili u novu kampanju“, izjavila je Alexa za britanski Vogue.

M.D.
Foto: Instagram
Objavljeno: 08.10.2016. u 10:54
Tagovi: Alexa Chung, čizme, Ugg

VIDEO

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p