SVJETSKA MODA

Versace dizajnira za H&M!

Potvrda nove dizajnerske suradnje

Nakon dugo nagađanja oko sljedeće dizajnerske suradnje, danas je objavljeno kako će ista biti ostvarena s kućom Versace.

Dizajn radi kreativna direktorica Donatella Versace, a ekskluzivna kolekcija vratit će se na živo nasljeđe marke, puno kože, otisak, boju i izobilje u ekskluzivnim materialima po fantastičnim H&M cijenama. Kolekcija će uključivati linije za žene, muškarce i odabrane artikle za dom. Bit će raspoloživa od 17. studenoga u otprilike 300 prodavaonica u cijelom svijetu. Osim toga je Donatella Versace za H&M također dizajnirala prije proljetnu kolekciju, koja će biti od 19. siječnja ekskluzivno dostupna u zemljima u kojima je moguća H&M internet prodaja.

"Oduševljena sam što ću surađivati s H&M-om i što ću imati mogućnost dosegnuti njihovu veliku publiku. Kolekcija će biti neophodna za marku Versace, savršena za obožavatelje H&M-a i Versaceja svugdje," kaže Donatella Versace.

"Versace je jedna od najpoznatijih marki u posljednje vrijeme i njihova kolekcija za H&M bit će glamurozna i ekstravagantna - sve što simbolizira Versace. Donatella Versace s nama će podijeliti svoj legendarni dizajn iz arhive. To je takva svečana suradnja i savršena za sezonu zabave," kaže Margareta van den Bosch, kreativni savjetnik u H&M-u.

Versace je najnovija kuća koja će surađivati s H&M-om na ekskluzivnoj dizajnerskoj kolekciji koja ide koracima dizajnera kao što su Karl Lagerfeld, Stella McCartney, Comme des Garçons, Jimmy Choo i Lanvin kao posljednji. Za H&M Donatella Versace se vraća u arhivu da ponovno protumači neke klasične dizajne marke Versace. U kolekciji ženske odjeće dominirat će haljine koje potpuno odgovaraju duhu sezone, kao koža s dugmadi, svila i otisak u boji uz modne dodatke koji uključuju visoke pete i nakit za kostime. Muška kolekcija koncentrirat će se na jasno oblikovane krojeve, uključujući savršeni smoking te remenje i nakit za muškarce. Po prvi puta u sklopu suradnje s dizajnerima H&M-ova kolekcija sastojat će se od nekih artikala za dom, uključujući jastuke i ukrasni prekrivač za krevet.

Donatella Versace je na Versace muškoj reviji, koja se dogodila 20. lipnja u Milanu, nosila jednu od haljina iz kolekcije Versace for H&M.

Objavljeno: 21.06.2011. u 08:28
Tagovi: Versace, H & M

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p