SVJETSKA MODA

Versace oduševio moćnom kolekcijom s naglaskom na seksepil i odvažnost!

Sjajni modni komadi koji su oduševili publiku i kritiku!

Sexy i odvažna Versace žena i ovog puta dominira kolekcijom, a sve pod prizmom komada koji uz pomoć igre materijala i uzoraka u konačnici čine unificiranu modnu priču. Kreativna direktorica brenda, Donatella Versace, novu kolekciju pokazala je dva dana nakon službenog kraja tjedana mode, a ista je održana u Los Angelesu i to ususret Oscarima!

Kao što smo spomenuli, Versace nam je za jesen/zimu 2023. pokazao modne komade u kojima se ne prolazi nezapaženo; komade koji svojim jakim konstrukcijama vrlo vješto balansiraju s nježnijim dizajnerskim rješenjima i pritom čine dobro posluženu priču. Već na pravi pogled vidljiv je naglasak na koži, uzorcima i igri siluete. Tako nailazimo na lookove koji naglašavaju struk, pa oni koji fokus prebacuju na ramena, a dizajnerica se je poigrala i s niskim strukom lomivši tijelo. Igra različitih vizura poprilično je dinamična te u skladu s mjestom održavanja i temom kolekcije.

Print, cut-out detalji i crna boja

Layering je jedan od elemenata koji nam je ukrao pažnju, a iako većinski ne prevladava u kolekciji, sjajno nadopunjuje ostatak. S druge strane, elegantne haljine s naboranim materijalima, popelin i jarke boje odličan su statement odabir koji ćemo sigurno viđati na crvenom tepihu jer odlično pomiruju dizajnerski potpis brenda s nosivim sexy komadima. Također, u kolekciji se mogu pronaći i jednostavni komadi poput balonera, trapera, pencil suknji i sl., a prevladavajuća crna boja dala nam je dojam mistike, ali i neustrašivosti. Izleti u vibrantan i pastelni kolorit odlična su injekcija neutralnim lookovima, konceptualno i stilski.

U nastavku pogledajte cijelu kolekciju!


Foto: Vesace, Instagram, Youtube
Objavljeno: 10.03.2023. u 16:09

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p