SVJETSKA MODA

Victoria Beckham je izbacila T-shirt s viralnom izjavom iz Netflixovog dokumentarca

'Moj tata je imao Rolls-Royce'

Početkom listopada je na sam vrh trending ljestvice na Netflixu zasjeo dokumentarac "Beckham", jedinstveni uvid u privatni život legendarnog nogometaša Davida Beckhama. Film se uvelike fokusirao i na više od četvrt desetljeća dugu ljubav Davida i Victorije, modne dizajnerice i bivše Spajsice, pa je tako jedna od najupečatljivijih scena bila upravo ona u kojoj slavni supružnici plešu uz pjesmu “Islands in the Stream” Kennyja Rogersa i Dolly Parton.

Također, među viralnijim trenucima bilo je i Davidovo "podbadanje" Victorije, koja je, dok se prisjećala svog odrastanja, izjavila kako potječe iz radničke klase. "Budi iskrena. U kojem te je autu tata vozio u školu?” prekinuo ju je tada suprug kroz smijeh. Victoria se najprije izmotavala, da bi naposljetku priznala kako je njezin otac 80-ih vozio - Rolls Royce.

Victoria Beckham (130,00 €)

Scena je postala pravi hit na društvenim mrežama, a Victoria je ovih dana potvrdila da itekako zna prihvatiti šalu na svoj račun - ali i kako zaraditi na njoj. Naime, dizajnerica je u sklopu svog istoimenog modnog brenda predstavila bijelu majicu s natpisom "My Dad Had A Rolls-Royce" ("Moj tata je imao Rolls-Royce"). Navedeno je kako je majica izrađena od organskog pamuka te kako utjelovljuje "zaigranu stranu brenda". Ovaj bazični T-shirt s natpisom, čija je cijena 130 eura, rasprodao se u rekordnom roku, a Victoria najavljuje kako će u prosincu ponovno stići u prodaju.

@victoriabeckham I can’t fight it anymore, yes my dad drove me to school in a Rolls Royce! 😂 Kisses @David Beckham ♬ original sound - Victoria Beckham

"Tko ne voli majice sa sloganima? Ja ih volim. I moram vas pitati - u čemu vas je tata vozio u školu? Tata me vozio u Rolls-Royceu. Ne mogu se više boriti protiv toga!”, poručila je promovirajući majicu na TikToku i Instagramu.

Foto: Profimedia, TikTok, VictoriaBeckham.com
Objavljeno: 20.11.2023. u 17:07

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p