SVJETSKA MODA

Victoria Beckham pokazala zavidnu figuru u novom broju i-D magazina

Samo sedam mjeseci nakon rođenja kćeri, poznata trendseterica pokazala tijelo
U samo tri godine Victoria Beckham uspjela je promijeniti percepciju javnosti o sebi i etablirati se na modnoj sceni kao ozbiljna dizajnerica. Upravo ta činjenica bila je povod i-D magazinu da s poznatom trendsetericom uz kolače popriča o zvjezdanom uspjehu posljednje kolekcije, životu u Los Angelesu i Harper Seven, u ovom trenutku najbolje odjevenoj bebi u Hollywoodu.


Za crno-bijele fotke, u kojima je Victoria pokazala zavidnu figuru samo sedam mjeseci nakon rođenja kćeri, zadužen je bio Josh Olins, dok je Victoriju za snimanje stilizirala Cathy Kasterine, pomno birajući Balmain, Rochas i Manolo Blahnik komade, uz, naravno, neizbježne haljine s potpisom Victorije Beckham.

Iako uz njeno ime najčešće vežemo riječ trendseterica, Victoria se u intervjuu ipak ogradila od toga: "Ne pratim modu i ne pratim trendove, jednostavno slijedim vlastiti instinkt i u datom trenutku razmišljam što bih voljela odjenuti i što bih htjela vidjeti u svojoj kolekciji iduće sezone." Što nam je njen instinkt pripremio za iduću sezonu, vidjet ćemo već za nekoliko dana, kada starta tjedan mode u New Yorku...


H.B.
Photo: i-D

Objavljeno: 05.02.2012. u 19:00

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p