SVJETSKA MODA

Victoria Beckham predstavila T-shirt koji svi priželjkuju

Posh Spice slavi 10 godina modne karijere
Povodom 10. godišnjice postojanja brenda, Victoria Beckham predstavila je T-shirt koji je u svega nekoliko sati postao viralni hit na društvenim mrežama.

Baš poput nezaboravne Marc Jacobs kampanje 2008. godine koju je snimio Juergen Teller, upravo s Victoriom Beckham u glavnoj ulozi...dobro, njenim nogama koje izviru iz goleme XXL Marc Jacobs vrećice, deset godina kasnije, isti fotograf ponovio je identičnu scenu, samo se ovog puta Victoria Beckham skriva u vlastitoj vrećici itekako uspješnog modnog brenda.


Prije deset godina je tek zagrebla po modnoj površini s prvom debitantskom kolekcijom i, bez obzira na to što ju je modna industrija dočekala na nož, podsmjehivajući se samoj ideji bivše Spiceice da postane bilo tko u modi, danas je Victoria Beckham i njen istoimeni brend jedan od onih za kojim luduje i modna kritika i publika. Tako je ova rođendanska kampanja svoje mjesto pronašla i na majici za kojom su poludjele društvene mreže. Victoria, čiji je kult ličnosti u jednu ruku izgrađen na premisi kako je izuzetno hladna i ozbiljna osoba, u posljednje vrijeme sve više prikazuje svoje pravo lice pa je tako, osim ove kampanje, nedavno u suradnji s Vogueom i Edwardom Enninfulom snimila naslovnicu i poduži video povodom rođendana, a koji je nasmijao zaista sve. Osim majice, kroz nekoliko dana, obljetničkoj kolekciji pridodat će i liniju modnih dodataka, a cijela stvar će kulminirati sa službenom prezentacijom kolekcije ove nedjelje.

Foto: Victoria Beckham
Objavljeno: 11.09.2018. u 13:33

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p