SVJETSKA MODA

Victoria Beckham torbe rasprodane za 60 minuta!

Hoće li isto uspjeti s prtljagom?

Mulberry je prošle godine imao ultimativnu it- torbu, ali ove godine istu stvar bi mogla ponoviti Victoria Beckham. Iako su je mnogi podcijenili kada se bacila u dizajnerske vode prije nekoliko sezona, dio njene kolekcije torbi čija cijena se kreće oko 12 tisuća kuna na Net-a-porteru je razgrabljena za samo 60 minuta!

Ista stvar dogodila se s torbama od krokodilske kože koje koštaju preko sto tisuća kuna. Cijela kolekcija biti će dostupna tek u veljači, a već sada predviđaju kako Beckhamica neće ostati kratkih rukava.

                      

Victoria je dizajnirala i set prtljage koji će biti dostupan u luksuznoj izvedbi nekoliko vrsta egzotičnih životinja. Set je unisex, a sama Victoria je priznala kako ga je dizajnirala imajući na umu Davida: „Željela sam nešto što bi on mogao koristiti. Možete u nju nabacati štošta, a pristaje uz sve!"

S obzirom na visoke cijene pojedinačnih torbi koje variraju od 1 200 do 19 000 funti (od oko 10 tisuća do oko 161 tisuću kuna), možemo pretpostaviti kako će prtljaga s njenim potpisom biti isključivo za one iznimno dubokog džepa.

Objavljeno: 25.12.2010. u 18:30

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p