SVJETSKA MODA

Victoria Beckham u izdanju u kojem je do sada nismo vidjeli

Dizajnerica na naslovnici Voguea
Victoria Beckham Vogue 
Uspješna modna dizajnerica i modna ikona Victoria Beckham krasi naslovnicu listopadskog izdanja Voguea. Ispred objektiva Lachlana Baileyja, Victoria se predstavila u izdanju u kojem je do sada nismo imali priliku vidjeti. 

Uz predivne fotografije koje predstavljaju nježniju i romantičnu stranu poznate dizajnerice, Victoria je priložila pismo koje je napisala za samu sebe pod nazivom Da sam barem znala koje se odnosi na trenutak kad se zaljubila u svog muža Davida, na promjenjivu prirodu moda te na savjete koje bi dala svojoj 16-godišnjoj sebi.

„Nauči puno više o nogometu. I da, ljubav na prvi pogled se događa. Dogodit će se na u loungeu Manchester Uniteda – mada ćeš biti malo pripita, stoga su detalji u magli. Dok nogometaši stoje za šankom i piju sa svojim kolegama, vidjet ćeš Davida kako stoji sa strane sa svojom obitelji. (On tada nije ni u prvoj postavi – ti si ona koja je zvijezda.). I ima tako sladak osmijeh. Pitat će za tvoj broj. (On još uvijek ima tu ulaznicu za utakmicu na kojoj si zapisala broj.“

Victoria Beckham Vogue
Dirljivo je kako Victoria u dotičnom pismu iskreno progovara o nesigurnostima koje je imala početkom svojih 20-ih godina. Iz današnje pozicije uspješne žene, svojoj mlađoj verziji objašnjava kako zna koliko je nesigurna jer nije najljepša ni najmršavija niti najbolja plesačica u Laine Theatre Art collegeu.

„Dobri ćeš se zabavljati s odjećom. Nikad nećeš pomisliti da izgledaš smiješno. Dolazit ćeš na dodjele nagrada odjevena poput drag queena. Ali gledam na tebe i smiješim se. Sviđa mi se činjenica da si slobodna izraziti se“, piše Victoria samoj sebi.

Cijelo pismo uz prateći intimni editorijal izlazi u listopadskom izdanju britanskog Voguea koji u prodaju stiže 08. rujna.

Victoria Beckham Vogue

M.D.
Foto: Lachlan Bailey

Objavljeno: 02.09.2016. u 10:04

VEZANE VIJESTI

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p