SVJETSKA MODA

Vjenčana jakna za koju postoji lista čekanja

Saznajte sve o #thejustmarriedjacket

just married jacket

Ovo nije priča o običnoj kožnoj jakni koju možete prebaciti preko svoje bajkovite vjenčanice kako biste postigli cool prizvuk, ovo je priča o jednoj jako posebnoj kožnoj jakni.

Sve je počelo 2016. godine kada je Sylvia Wong poželjela preko svoje vjenčanice nositi najdražu crnu kožnu jaknu, no željela je da ipak bude posebna i drugačija. Uz bijelu boju, malo strpljenja i divan rukopis, na leđima je ispisala jednostavan natpis ‘Just Married’ i uplovila u njoj u bračnu luku. Nakon vjenčanja nije znala što napraviti s jaknom i odlučila je jaknu staviti na stranicu koja se bavi iznajmljivanjem odjeće, modnih dodataka i ostalih sitnica. Za razliku od većine ljudi na toj stranici koji su tražili novac, Sylvia je ispala jako simpatična jer je za posudbu jakne tražila bocu crvenog vina. Postupak je bio sljedeći - ako je jakna slobodna dobivate je na posudbu od srijede od utorka za bocu crvenog vina! Jednostavno da jednostavnije ne može biti!

 

A post shared by Karly Gaffney (@_topshelf) on

I tu se priča zakotrljala i postala viralni hit. U samo godinu dana jaknu je nosilo 25 žena na dan svog vjenčanja pa je jakna dobila svoj vlastiti hashtag #thejustmarriedjacket, a nedavno je u Americi održano i prvo okupljanje svih mladenki koje su se udale u spomenutoj jakni. Sylvia je dobila i velik broj upita mladenki koje su poželjele da oslika njihove jakne, no simpatična kreativka ne vidi smisao da krene u biznis, već želi da njezina jakna upija priče budućih mladenki i ostane posebna kao što i je. Ukucajte u Instagram tražilicu #thejustmarriedjacket hashtag i uvjerite se u posebnost ove vjenčane jakne. Tko zna, možda i nekog od vas inspirira za sličan potez!

Objavljeno: 20.10.2017. u 00:00

VEZANE VIJESTI

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p