SVJETSKA MODA

Vjenčanica poznate influencerice san je svakog zaljubljenika u klasiku

Sara Donaldson imala je vjenčanje iz snova
Ako imalo pratite društvene mreže i influncersku scenu, pažnju vam je morala privući Sara Donaldson, simpatična Australka koja stoji iza izrazito popularnog bloga i Instagram profila Harper&Harley, a prije gotovo godinu dana izrekla je sudbonosno 'da' i udala se za dugogodišnjeg partnera pritom izgledajući kao sinonim za eleganciju i klasiku.

Zatreba li vam inspiracije kako jednostavne isprane traperice i bijelu košulju učiniti totalno chic i elegantnom kombinacijom, preporučamo vam da škicnete Australku koja je na temelju toga izgradila cijelu karijeru. Sara Donalson jedna je od pionira infuencer slave kojoj se ne nazire kraj, no ona godinama već aktivno radi na svojoj online platformi i brendu koji je san svakog minimalista i zaljubljenika u klasiku. A prošle godine Sara se, u zelenom vrtu Byron Baya, udala za Richarda Cramptona i, totalno očekivano, oduševila vjenčanjem i odabirom vjenčanice. Časopis Vogue istaknuo je upravo njeno vjenčanje i napravio čitavu priču, a nama je za oko zapela njena vjenčanica.


Ostajući vjerna vlastitom stilskom izričaju, Sara se odlučila na vjenčanu haljinu dizajnerice Jane Hill koja je, u svakom pogledu, baš za nju. Otkrivenih ramena, strukirana i lagano otkrivajući siluetu tijela te sa zanimljivim, decentim detaljima na rukavima, njena vjenčanica primjer je vječnog klasika s modernim zaokretom. Svaki detalj haljine ručno je izrađen, a Sara je surađivala s dizajnerskim studijom kako bi sve bilo kako je zamislila. Vjenčanica s na tisuće sitnih perlica izvezenih cijelom dužinom koje polako nestaju uz gornji dio haljine te naglašenih rukava poput balončića uparila je s jednostavnom niskom punđom i gotovo nepostojećim make upom te cijeli događaj izgleda kao da je izašao s nekog filmskog platna nekih davno zaboravljenih vremena.

 

Objavu dijeli Jane Hill (@janehillbridal)


Foto: Instagram, Harper&Harley
Objavljeno: 10.08.2018. u 11:04

VIDEO

VEZANE VIJESTI

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p