SVJETSKA MODA

Vjenčanice za hollywoodske zvijezde

Dizajner Roland Mouret debitira s haljinama za mladenke
Nakon što su efektne koktel haljine s potpisom Rolanda Moureta potpuno zaludile zvjezdani milje, omiljeni dizajner hollywoodske elite odlučio se na novi modni iskorak, i to u vidu dizajniranja vjenčanih haljina. Jučer je tako i službeno predstavljena njegova debitantska kolekcija vjenčanica, sastavljena od ukupno pet tradicionalno bijelih haljina, koje se ekskluzivno prodaju na Net-a-Porteru.


Čak i u ovoj specijalnoj kolekciji, Mouretov dizajn personificira modernu eleganciju te pokazuje kako glamur može istovremeno biti suvremen i bezvremenski. Uglavnom čiste linije i meka elegancija prožete su ponekim zanimljivim pomakom, koji će znati prepoznati svaka mladenka s istančanim ukusom te koja je usput rečeno spremna izdvojiti između 1,600 do 4,100 funti, koliko stoji najskuplja i najekstravagantnija vjenčanica u ovoj liniji.


Sam dizajner poželio je tradicionalnim stilovima podariti dozu seksipila, a kako izbliza izgledaju vjenčanice iz linije 'The White Collection' saznajte u našoj galeriji.


H.B.
Photo: Net-a-Porter

Objavljeno: 29.11.2012. u 11:06

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p