SVJETSKA MODA

Vogue je spektakularnom revijom proslavio 130. rođendan i okupio najveća modna imena!

Event za koji se tražila pozivnica više!

Vjerujemo da ne postoji osoba koja nije čula za Vogue, tu čuvenu modnu, ali i lifestyle tiskovinu koja postavlja trendove već dugi niz godina te je jedan od najprestižnijih magazina. Veliko nasljeđe, status modnog holy graila, prestiž, samo su neki od sinonima koje vezujemo uz Vogue, a jučerašnja revija posvećena proslavi 130. rođendana ujedno je bila i veliki party s najznačajnijim imena današnje javne scene!

Kao što smo spomenuli, Vogue sinoć je u New Yorku proslavio veliki 130. rođendan grandioznim Vogue World eventom. Event je okupio poznata modna imena i celebrityje, a sam koncept bio je iznimno dinamičan i zanimljiv. Show je otvorila Serena Williams u ‘custom made’ Balenciaginoj metalik kreaciji, a pistom su prodefilirali i najpopularniji svjetski modeli, Bella Hadid, Imaan Hammam, Kendall Jenner, Carolyn Murphy, Irina Shayk i dr.. Osim zvučnih imena na modnoj pisti i zanimljivih koncepata, posebna atrakcija bile su i zone najprestižnijih modnih brendova. Primjerice, Fendi je imao štand s baguette kruhom kao hommage popularnoj torbici, Moncler je nudio jednokratne fotoaparate, Gucci praline s prepoznatljivim logom...

Sadržaja zbilja nije nedostajalo, a sveukupni camp dojam samo je još dodatno naglasio grandioznost Vogue časopisa kao svojevrsne modne/celebrity institucije. Što se tiče same revije, vidjeli smo pravu modnu fuziju različitih brendova; Louis Vuitton, Off-White, Prada, Jason Wu, samo su dio zvučnih imena, a zanima li vas kako je to sve skupa izgledalo, reviju možete pogledati na sljedećem linku!

Foto: Instagram
Objavljeno: 13.09.2022. u 15:12

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p