SVJETSKA MODA

Za Gisele uvijek ima angažmana

Izišao ostatak vizuala proljetnih kampanja

Iako je većina kuća već lansirala vizuale za svoje proljetne kampanje, neke svoje fotografije u medije plasiraju u zadnji čas.

Minimalističku kampanju za ck Calvin Klein je snimio tandem Mert i Marcus s fenomenalnom Larom Stone u glavnoj ulozi. Ova dva fotografa definitivno spadaju među najzaposlenije modne ove sezone, jer osim ove kampanje snimili su i reklame za kuće Gucci, Dsquared2, Roberto Cavalli, Miu Miu, Loewe...

ck Calvin Klein

Genijalni Steven Meisel autor je kampanje za kuću Balenciaga koja je angažirala veteranku Gisele Bundchen. Iako je Gisele poznata kao jedna od anđelica Victoria's Secreta koje se sve po redu mogu podičiti fantastičnim tijelima u ovoj kampanji, čija je stilistica Marie-Amelie Sauve, izgleda androgeno i teško prepoznatljivo (za razliku od kampanje Isabel Marant).

Balenciaga

Da u kući Chanel nema krize svjedoči i megalomanska i vjerojatno najopsežnija kampanja ovog proljeća. Karl Lagerfeld nije štedio na fotografijama Stelle Tennant, Freje Behe Erichsen i ekipe koja uživa na domjenku na otvorenom.

Chanel

Donna Karan se umjesto veličanstvenih setova i egzotičnih lokacija odlučila za jaka imena. Minimalističku, ali i iznimno profinjenu kampanju snimio je Patrick Demarchelier dok su mu pozirale Karlie Koss i Abbey Lee Kershaw.

Donna Karan

Cijele kampanje kuća ck Calvin Klein, Chanel i Donna Karan, ali i kuća Fendi, Diane von Furstenberg i drugih možete pogledati u galeriji.

Borina Kopčić

foto: Fashionologie

Objavljeno: 18.01.2011. u 12:42

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p