SVJETSKA MODA

Zanima vas što darovati za Božić?

Burberry ima spremne sugestije za blagdanske dane

Iako mnogi od vas još uvijek ne razmišljaju o božićnim i novogodišnjim danima koji nam se polako približavaju, modni se brandovi već naveliko pripremaju za blagdansku sezonu i svoju ponudu popunjavaju prigodnim poklonima za vaše najmilije.

Jedna od modnih kuća koja je požurila predstaviti svoje sugestije za darivanje jest britanski Burberry, koji je u svoj popis božićnih poklona uvrstio ženske i muške odjevne komade i asesoare, u dinamičnim printevima iz jesenske sezone.

Šalovi od fine vune i kožne rukavice, svilene marame i ljupke ženske clutch torbice, samo su neki od prijedloga što iz Burberryjeve ponude darovati djevojci ili ženi, a odličan izbor uvijek je i kozmetika, među kojom prednjači popularni Burberry Body miris, kao i Burberryjev ruž za usne u dubokoj boji vina.

Kada je darivanje muškaraca u pitanju, često nam ponestaje inspiracije, zbog čega je Burberry ove sezone pripremio niz prigodnih poklona za jači spol, a nama omiljene ideje su karirani zimski šalovi, kravate s printevima, kožne rukavice i etui za mobitel.

 

H.B.

Photo: Burberry

 

Objavljeno: 07.11.2013. u 14:31

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p