SVJETSKA MODA

Zanimljiv život Daphne Guinness

Da je Daphne napisala knjigu zvala bi se...
-->--> -->

Style, Mingle, Parfume. Da objasnimo o čemu se radi. Dakle, ikona stila Daphne Guinness prije deset godina razvela se od svog supruga Spyrosa Niarchosa. No za razliku od žene koja se proslavila knjigom naziva "Eat, Pray, Love" Elizabeth Gilbert, u kojoj je iznijela detalje svoje patnje u vrijeme braka i nakon razvoda, Daphne je svoj život učinila zanimljivim. Dok se Gilbert okrenula hrani, jogi i plaži, naša ikona stila naučila je kako na modni način zbilja uživati u životu.

1. Eat - Style

U vrijeme kad je još bila udana za Spyrosa, Daphne je putovala svijetom, od Saint-Tropeza do  New Yorka i Pariza. Uvijek je putovala s tjelohraniteljima i nikad nije bila u kontaktu sa obitelji i prijateljima. "Odjednom sam imala osjećaj da moram krenuti ispočetka, a to je bilo jako zastrašujuće. Kao da izlazite iz kapsule." prisjeća se trenutaka kad se tek razvela. No umjesto da se uvuče u krevet i počne prežderavati kao većina razvedenih žena, Daphne  je počela furati prekrasnu dizajnersku odjeću i postala prepoznatljiva po tome.

2. Pray - Mingle

U svojoj genijalnoj odjeći Daphne je počela upoznavati ljude i širiti svoja poznanstva. Na najboljim partijima sprijateljila se s preminulom Isabelle Blow, i velikanima mode poput Valentina, Oscara de la Rente, Karla Lagerfelda, te predsjednika modne kuće Comme des Garcons.

3. Love-  Make Perfume

Predsjednik Comme des Garconsa, Adrian Joffe, predložio joj je da napravi parfem. Naravno da je poslušala njegov savjet i u suradnji s modnom kućom Comme des Garcons napravila parfem koji na tržište dolazi u rujnu. Prošle godine skupila je 158 000 dolara za dobrotvorne svrhe, organiziravši aukciju na kojoj je prodala tisuću komada odjeće i modnih dodataka iz vremena kad je bila u braku.

Zasad još nije upoznala nekog zgodnog stranca, ili gostovala na Oprah showu, a nije ni ponudila da ispriča svoju priču o razvodu za knjigu ili film. Živi načinom koji si samo mali broj ljudi može priuštiti i uživa u svom slobodnom životu.

A.B.

Objavljeno: 26.08.2009. u 00:29

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p