SVJETSKA MODA

Zanimljiva internet stranica!

Posvećena legendarnom Burberry baloneru!

Od danas možete uživati na još jednoj zanimljivoj internet stranici! BURBERRY je otvorio stranicu posvećenu svom najpoznatijem komadu - baloneru. Ime stranice je ARTOFTHETRENCH.COM, a sadržavat će fotografije poznatih i nepoznatih osoba obučenih u Burberry baloner. Samo jedan od fotografa čije će fotografije krasiti stranicu je poznati Scott Schuman, većini najpoznatiji po svom blogu The Sartorialist.

"ARTOFTHETRENCH.COM slavi naš baloner, komad koji je sam po sebi ikona u svijetu mode!" objasnio je dizajner Christopher Bailey. "Svatko ima svoju individualnu priču o baloneru i načinu na koji ga nosi, pa mi se učinilo zgodnim napraviti site na kojem ćemo to imati prilike vidjeti." nastavio je.

Schuman je proveo nekoliko mjeseci fotografirajući ljude diljem svijeta u Burberry baloneru. Prošao je gradove London, Milano, New York, Paris, Berlin, Sao Paulo i Veneciju te ovjekovječio prolaznike u famoznom bezvremenskom komadu. Posjetitelji stranice moći će odabrati najbolje fotografije i komentirati iste.

Što još reći osim da vam savjetujemo da zavirite na stranicu http://artofthetrench.com/ i uživate u fotografijama!

Ana Bacinger

Objavljeno: 09.11.2009. u 17:41

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p