SVJETSKA MODA

Zanimljiva postava promarširala pistom Dolce&Gabbane

Revija koja je privukla pažnju publike Tjedna mode u Milanu

Talijanski modni dvojac Dolce&Gabbana na Tjednu je mode u Milanu publici priredio show za pamćenje i to prvenstveno radi raznolike i poprilično nesvakidašnje postave koja je promarširala milanskom pistom u komadima iz kolekcije jesen/zima 2017. 

Casting se sastojao od kombinacije profesionalnih modela (Sarah Snyder, Luka Sabbat, Lucky Blue Smith i Bianca Balti) te it djevojaka nove generacije poput popularnih modnih blogerica Aimee Song, Negin Mirsalehi i Kristine Bazan i glazbenice Madison Beer, a tu su i Sailor Brinkley-Cook, Anaïs Gallagher, Gabriel-Kane Day-Lewis, Delilah Belle Hamlin, Rafferty Law, Sofia Richie, Dylan Lee, Corinne Foxx te mnogih drugih (većinom Insta) zvijezda. Postava modela zastupala je sve dobne skupine što je, priznajemo, predstavljalo pravo osvježenje s obzirom na to da su piste prečesto lišene bilo kakve inkluzivnosti. 

Nova je kolekcija poznatog talijanskog tandema odisala kraljevskim štihom koji se ogledao prvenstveno u detaljima poput kruna i tijara te izvezenih detalja na odjeći u prepoznatljivom Dolce&Gabbana stilu (ruže, srca, šljokice...), a u čitavu je priču umiješano mnogo zanimljviih uzoraka poput printa s motivima mačaka te, uvijek popularnog, leopard uzorka. Dolce&Gabbana svoju je standardno eklektičnu modnu priču začinio i s dodatkom krzna, jarkih boja, patchworka, mrežastih čarapa, romantične čipke te s pregršt upečatljivih detalja poput floralnih ukrasa u kosi, krznenih natikača, fantastičnih sunčanih naočala kao i malenih torbica ukrašenih motivima kolekcije. 

T.L.
Foto: Getty Images, Instagram, Dolce&Gabbana

Objavljeno: 27.02.2017. u 10:39

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p