SVJETSKA MODA

ZAPOČEO XII. NIVEA CRO-A-PORTER

Estare Culto...

Ovosezonski NIVEA Cro A Porter koncepcijskog naziva LIMITED EDITION otvorio svjetski top model Adrijana Dejanović koja se u ulozi modela za ovaj modni brand našla ponovno nakon uspješne suradnje ostvarene 2004. godine. Riječ je o reviji poznatog branda Estare Culto koja je večeras bila ujedno i jedina.

Estare Culto kolekcija proljeće/ljeto 2009., kojom se ova vrhunska hrvatska modna marka cijenjena i u inozemstvu predstavila na ovosezonskom 12. NIVEA Cro A Porteru, prikazuje minimalistički pristup eleganciji baziran na svjetskim trendovima s naglaskom na detaljima. Kolekciju potpisuje umjetnički direktor marke - Dalibor Betti koji već pet godina radi na osmišljavanju i razvoju modela iz kolekcija ovog branda. Betti je modni dizajner bogatog iskustva, a prije dolaska u Estare Culto među ostalim je radio u modnim studijima; Nebo i Linea Exclusive. Uz njega u osmišljavanju spomenute kolekcije radila je i dizajnerica Nataša Butković.

U izradi kolekcije Estare Culto proljeće/ljeto 2009. korišteni su prirodni materijali - svila, pamuk i vuna, a dominiraju crni i bijeli tonovi, kao simboli dobra i zla. Dizajneri su bili inspirirani današnjicom, sve većim raslojavanjem između dvije vrlo prisutne krajnosti - bogatstva i siromaštva. Modeli najnovije Estare Culto kolekcije zrače elegancijom, profinjenošću i snagom. Kvaliteta materijala vrhunskih svjetskih proizvođača i preciznost izrade modela ono je na čemu se i bazira ovaj hrvatski odnosno međunarodni modni brand.

 

 

Objavljeno: 08.10.2008. u 22:13

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p