SVJETSKA MODA

Zara izbacila novu kampanju!

Saskia de Brauw je zaštitno lice proljetne kampanje
Ako ste ovih dana svratile u Zaru mogle ste primijetiti da snižena roba polako nestaje, a nova kolekcija puni police i vješalice po mnogima najboljeg high street dućana. Da, početak je veljače i sniženja su gotova pa je Zara odlučila izbaciti i novu kampanju kako bi svim svojim klijentima pokazala što nudi za proljeće 2012. Na policama i vješalicama ima fantastičnih komada, prevladavaju pretežito nježne, pastelne boje uz standardnu crnu bez koje ne može proći ni jedna sezona u Zari.

  

Što se tiče proljetne kampanje, ovog puta angažirana je djevojka za koju mnogi izjavljuju da je model sezone - Saskia de Brauw koja je osvanula i u Loewe i Chanel kampanjama za proljetnu sezonu. Saskia u kampanji nosi neke od glavnih modela za proljeće 2012., odnosno kreacije za koje ekipa iz Zare smatra da im nose kolekciju.
Ukoliko još niste prošvrljale zadnjim sniženjima savjetujemo da to učinite ovih dana jer ima još uvijek svih brojeva i može se naći fantastičnih komada koji se mogu divno kombinirati sa novom kolekcijom.

  
  
U našoj galeriji pogledajte novu kampanju iz Zare sa Saskiom de Brauw u glavnoj ulozi!

Ana Bacinger

photo: zara
Objavljeno: 02.02.2012. u 10:30

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p