SVJETSKA MODA

Zara vrišti elegancijom!

Još jedan odličan lookbook

Ima li uopće smisla pisati kako nas Zara konstantno ugodno iznenađuje svojim sve češćim lookbookovima koji vrve odličnim modnim komadima i simpatičnim odjevnim kombinacijama? Tek što smo vam pokazali Zarin lookbook TRF kolekcije za mjesec rujan, stigao je i onaj za Basic.

Mlađa i otkačenija populacija najšeće bira komade s TRF odjela, a elegantne i sofisticirane dame odlučuju se za one Basic. No, ova Basic kolekcija mogla bi zaintrigirati i trendseterice koje vole neobične i pomaknute odjevne komade. Nas su posebno osvojili maxi puloveri koje savjetujemo da nosite u kombinacija sa zgodnim grilonkama i čizmama za koje smo uvjereni da će dominirati gradom - onima na vezanje.

          

Zara je dala do znanja da žena može itekako dobro izgledati u muškom odijelu te je u svoju jesensku kolekciju stavila odijelo sa kratkih hlačama i boyfriend blazerom. Njega nosite sa T-shirticama zanimljivog printa ako želite casual izgled, ili sa vintage košuljama i cipelama na petu za elegantan i poslovan stil.

Kaputi! Zarini kaputi su opet fenomenalni i teško se odlučiti za favorita. No, mi možda za jesen ipak favoriziramo camel boju jer je topla i ide uz većinu jesenskih boja.

U galeriji pogledajte Zarin lookbook Basic kolekcije za mjesec rujan!

Ana Bacinger

photo: nitrolicious.com

Objavljeno: 16.09.2010. u 09:45
Tagovi: Zara

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p