SVJETSKA MODA

Zavirili smo u novu Simone Rocha x H&M kolekciju i ne znamo što nam se više sviđa!

Otkriven je lookbook koji nas je očarao!

Po prvi put su otkriveni komadi iz dugoočekivane kolekcije Simone Rocha x H&M, a koja je spoj desetljeća dizajna Rochine senzibilnosti i potpisa. U kolekciji se prožima i Rochino priznanje Irskoj, Hong Kongu, teksturi, obliku, taktilnosti, povijesti, obitelji, intimnosti i radosti.

Nadam se da će komadi iz ove kolekcije biti nošeni i čuvani godinama. Svi su bili kreirani idejama i nadahnućima koji su oblikovali mene i moj brend tijekom posljednjih 10 godina, i tako sam uzbuđena kad ih vidim nošene i stilizirane na nove načine." ističe dizajnerica.

“Simone ima tako jedinstvenu i posebnu estetiku. Iz sezonu u sezonu, ona definira svoj identitet. Ovo se čini kao savršena kolekcija za ovo vrijeme; dinamičan prijedlog dizajnerice s tako jasnim osjećajem tko je ona i što želi reći. To je vesela kolekcija koja će, nadam se, pružiti svima nadahnuće." dodaje Ann-Sofie Johansson iz H&M-aLookbook Simone Rocha x H&M sadrži dinamična nova lica uz modele koji su postali dio Rochine zajednice, a redovito se pojavljuju ma njenim modnim revijama; Jess Maybury, Bimpe, Jan Baiboon, Tess McMillan, Aramish Mangi, Jeremiah Berko Fordjour i Jethro Sapon. U Londonu ih je fotografirao Ben Toms, a styling potpisuje Robbie Spencer.

Kolekcija Simone Rocha x H&M dostupna je online od 11. ožujka.

Foto: PR/Ben Toms
Objavljeno: 08.02.2021. u 14:22

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p