SVJETSKA MODA

Zavirite u divan svijet brenda Bimba&Lola

Fantastična proljetna kolekcija španjolskog brenda!
Brend koji stoji na prvom mjestu brojnih trendseterica iz Španjolske kada je originalan dizajn u pitanju, nosi simpatično ime Bimba&Lola. 2005. godine pokrenule su ga Maria i Uxia Dominguez i u ovih nekoliko godina iz lokalnog biznisa nametnule su se svijetu kao jedne od najsimpatičnijih dizajnerica sa genijalnim kreacijama koje uvijek u sebi imaju vintage prizvuk. Trenutno je, osim po Španjolskoj gdje imaju butike, njihove kreacije moguće naručiti online, no susjedna Slovenija je najbliža zemlja u koju imaju dostavu.

  

Aktualna kolekcija koja je trenutno na velikom sniženju nas je totalno oduševila i sami smo poželjeli nekoliko njihovih kreacija, no kolekcija za sezonu proljeće/ljeto 2012. čiji su lookbook izbacile ovih dana nadmašila je naša očekivanja.

 

Kada krenete listati galeriju lookbooka kolekcije za nadolazeću sezonu i sami ćete shvatiti zašto, u njoj naime dominira divna paleta veselih boja, šareni uzorci i haljinice retro krojeva. Styling je fantastičan - dokoljenke uz otvorene sandale su kao stvorene za većinu kreacija, a modni dodaci koji dolaze u obliku divnih torbi, šešira i primjetnog nakita su must have na našoj proljetnoj listi.

  

U našoj galeriji pogledajte divan lookbook poznatog španjolskog brenda Bimba&Lola za nadolazeću sezonu!

Ana Bacinger

photo: bimba&lola facebook

Objavljeno: 09.02.2012. u 10:21

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p