SVJETSKA MODA

Zavirite u prvi svjetski Zara Café, otvoren u sklopu omiljene high street trgovine

Novi koncept razveselio je obožavatelje brenda

Pomno uređeni kafići s potpisom luksuznih modnih brendova poput Prade i Armanija nisu novost, a za njihovim se primjerom sada poveo i popularni španjolski high street brend Zara. Naime, fast fashion gigant je nakon preuređenja ponovno utvorio vrata svoje trgovine u shopping centru Mall of the Emirates u Dubaiju, predstavivši neočekivani dodatak svojoj uobičajenoj ponudi - prvi Zara Café na svijetu.

Chic lokal naziva Zara Collective Café izazvao je veliki interes među lokalnim obožavateljima brenda, a društvene su mreže preplavile snimke njihovih doživljaja. Fotogenični kolači s logom brenda, stylish poslastice i kava poslužena u prepoznatljivom posuđu iz kolekcije Zara Homea samo su dio ponude koja očekuje posjetitelje ovog moderno uređenog kafića.

Kako piše arapski Harper's Bazaar, preuređena Zarina trgovina u Dubaiju dvostruko je veća nego dosad. Također, predstavljen je i novi koncept tzv. "boutique" područja, na kojima su izložene sve najnovije linije proizvoda, uključujući donje rublje, kozmetiku, kolekciju Origins, obuću i modne dodatke. A osim shoppinga i odmora uz kavu i kolač, posjetitelji ondje mogu uživati i u razgledavanju konceptualne svjetlosne instalacije smještene u zasebnoj prostoriji.

Foto: Instagram
Objavljeno: 19.11.2023. u 16:51

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p