SVJETSKA MODA

Zavodljiva sofisticiranost Victorije Beckham

Poznata dizajnerica u svom prepoznatljivom izdanju

Victoria Beckham  
Njujorški tjedan mode je u punom zamahu i revije velikih dizajnera redaju se jedna za drugom. Jučer je održana i ona Victorije Beckham, koja je nanovo utjelovila prepoznatljivu ženu poznate dizajnerice, miješajući seksipil i sofisticiranost. 

Dok je u pozadini svirala senzualna Chinawomanova Party Girl, Victorija je reviju otvorila haljinom, nastavljajući redati modele koji na prvi dojam ne evociraju klasično party izdanje. Elegancija i sofisticiranost bila je zajednički nazivnik svim kreacijama, a paleta boja sastojala se od crne, bijele, maslinaste i tamno plave, s pokojim jarkim narančastim iznenađenjem. Voluminozni kaputi na vezanje ili pak oštri modeli naglašenih ovratnika s dvostrukim kopčanjem nadopunjavali su mekano pletivo koje je Victoria uparila sa suknjama na preklop i hlačama midi dužine.

Ženstvena i istovremeno snažna kolekcija pokazala je kako se, nakon kratkog izleta u ponešto muževnije krojeve, Victoria odlučila vratiti svojim korijenima. Asimetrija i dašak avangarde u čitavu su monokromatsku priču ubacili dozu ozbiljnosti i dali do znanja kako su komadi koje je Victorija zamislila za jesen 2015 itekako vrijedni investicije.
 
Victoria Beckham  
Victoria Beckham  
Victoria Beckham   
Victoria Beckham  
Victoria Beckham  
Victoria Beckham  
Victoria Beckham  
 
M.M.
Foto: Evan Schreiber/Dazed Digital
Objavljeno: 16.02.2015. u 10:23

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p