SVJETSKA MODA

Zavodljiva Tamara Ecclestone krasi naslovnicu Storybook magazina

Novi broj već sutra na kioscima

Najpopularniji lifestyle magazin u novom broju donosi pregršt zanimljivih tema i jednu veliku ekskluzivu. Tamara Ecclestone, poznata nasljednica hrvatskog podrijetla, po prvi je put dala intervju za domaće medije i ekipi Storybooka odškrinula vrata svoga svijeta. Glamuroznu naslovnicu novog izdanja snimio je fotograf Txema Yeste, suradnik najvećih svjetskih modnih časopisa, a od sada i Storybooka.

Novi broj na kioscima je od 28.studenog, a od svakog prodanog primjerka donira se jedna kuna u u sklopu Storybook akcije 'Osvijesti se. Sretan budi!'

Riječ je o edukativnoj, društveno korisnoj akciji humanitarnog karaktera koju je pokrenuo časopis Storybook, čiji je cilj potaknuti ljude da razmisle o sebi, svojim emocijama i malim stvarima koje život čine kvalitetnijim i ljepšim. Akcija podvučena motom Stani.Razmisli. i potrajat će naredna tri mjeseca.

Svoju podršku akciji dali su i ambasadori kampanje, voditeljica Barbara Kolar, najbolji svjetski vaterpolist Josip Pavić, glumci Vanessa Radman i Amar Bukvić, te glazbenici Natali Dizdar i Damir Urban. Dizajner i suradnik časopisa Storybook, Samir Šećerkadić, dizajnirao je zaštitni znak akcije - bubamaru, simbol sreće koji akcentira poruku Osvijesti se. Sretan Budi!

Majice i narukvice sa zaštitnim znakom akcije biti će u prodaji na zajedničkom štandu časopisa Storybook i Vešmašina concept stora u sklopu festivala Fuliranje kod Uspinjače u Tomićevoj ulici., a dio od prihoda biti će doniran u humanitarne svrhe, udruzi Jedra.

 

photo: Storybook

 

Objavljeno: 27.11.2013. u 19:08

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p