SVJETSKA MODA

Žene čiji stil obožavamo: Leigh Lezark i AnnaBu

Njihovo vrijeme tek dolazi

U moru poznatih glumica, pjevačica i starleta koje svjetski mediji sustavno proglašavaju ikonama stila, našu su pažnju uhvatile dvije dame iz modnog svijeta. Jedna je Leigh Lezark, DJ i povremeni model, te AnnaBu model i autorica popularnog modnog bloga JustBu. 

 

LEIGH LEZARK

Leigh je jedna od osnivačica poznate skupine dj-a pod nazivom Misshapes. U centar pažnje dospjeli su još 2003. kada su u zabačenim dijelovima New Yorka počeli organizirati party-e pod istim nazivom, te nije prošlo dugo vremena dok ih je primjetio MTV i ponudio im suradnju u vidu knjige o modi, glazbi i urbanoj kulturi. Mixaju glazbu za revije Henrya Hollanda, Sophie Kokosolaki, Tory Burch, Cynthie Rowley i mnogih drugih, a zahvaljujući bliskom prijateljstvu s mnogim dizajnerima dospjeli su u sve važne modne magazine od Voguea do Nylon magazina. 

Leigh su - kao jedinu žensku članicu skupine - primjetile određene modne kuće te je postala zaštitno lice Cavallijeve linije za H&M, nosila je reviju Henrya Hollanda, a jedna od najvećih modnih agencija IMG Models je preuzela brigu o njezinoj karijeri.

Pored modnih Leigh ima i glumačke aspiracije te smo je vidjeli u epizodnim ulogama u popularnoj seriji „Gossip Girl" koja se jučer počela emitirati i kod nas. Što se njenog stila tiče, preferira kuće House of Holland, Imitation of Christ, Jeremy Scott, Obesity and Speed, Pleasure Principle, Preen, Surface 2 Air i H&M. U skladu s modnom filozofijom skupine Missshapes, nerijetko smo ju viđali u osnovnim crno bijelim komadima bez previše asesoara ali ako je suditi po posljednjim fotografijama s Paris Fashion Weeka čini nam se kako je ipak pokleknula i prigrlila proljetni trend jarkih neonskih boja.

Hrabro kombinira različite stilove te ju možemo vidjeti odjevenu samo u kratki body s ležerno prebačenim boyfriend blejzerom ili u pernatoj jarko ružičastoj haljini kakvu je nedavno nosila na reviji Elie Saba.

 

ANNABU

Mlada dizajnerica, manekenka i autorica jednog od naj-chic internetskih blogova posjeduje nevjerojatan talent za kombiniranje različitih stilova, materijala i dizajnera. 

Obožava jarke boje i fura jedan romantični street style koji lako možete "skinuti" i s manjim budgetom. Iako se primarno bavi modelingom, velika joj je želja osnovati vlastitu modnu marku koja bi vjerno oslikavala njezin stil.

Ukoliko se želite priključiti brojnim fanovima ove stylish djevojke, pogledajte njezin blog: www.justblu.blogspot.com

U galeriji pogledajte neke od naših najdražih odjevnih kombinacija Leigh Lezark i AnneBu

A.P.

Objavljeno: 16.03.2010. u 18:42

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p