SVJETSKA MODA

Zgodni hokejaši u ulozi modela

Postavite pitanje igračima Medveščaka i osvojite Sportina poklon bon
Sportina 
Trgovina Sportina, dobro poznata kao centar urbane mode poznatih modnih marki, postala je jedan od glavnih sponzora Kluba hokeja na ledu MEDVEŠČAK Zagreb, te se tako pridružila ostalim glavnim sponzorima Citroënu i American Expreess® u podršci našim pobjednicima na ledu.

Fashion.hr Style Community i Sportina danas su odlučili razveseliti tri čitateljice odličnom nagradnom igrom u kojoj mogu osvojiti poklon bonove u Sportini u iznosu od 300 kuna! U nagradnoj igri možete sudjelovati na način da Medvjedima Geoffu Kinradeu, Saši Martinoviću i Edwinu Hedbergu postavite pitanje po vlastitom izboru. Tri najbolja pitanja upućena igračima osvajaju Sportina poklon bon u iznosu od 300 kuna. Nagradu i odgovore moći ćete preuzeti na VIP Shopping druženju koje će se održati 26. studenog u 19 sati u trgovini Sportina, Arena Centar.

Molimo sve zainteresirane čitateljice da pošalju svoje pitanje na mail s naslovom 'MEDVEŠČAK-NAGRADNA IGRA' na naš mail redakcija@fashion.hr. Uz pitanje nam ostavite vašu adresu i broj telefona kako bismo vas mogli kontaktirati. Nagradna igra traje do 24. studenog do 12 sati, a sretne dobitnice kontaktirat ćemo putem maila.

I ne zaboravite na datum 26. studeni, kada će se u 19 sati u trgovini Sportina, Arena Centar Zagreb, održati VIP Shopping druženje. Čeka vas druženje s igračima Medveščaka, ekskluzivni 50% popust prilikom kupovine dva artikla, koji ostvarujete sa svojom American Express® karticom te dodatna nagradna igra za posjetitelje, koji na večer druženja ispune nagradni kupon. Uz malo sreće moći ćete osvojiti Citroën C4 Cactus auto za vikend, 800 kuna vrijedan poklon bon American Express® kartice, dvije sezonske ulaznice za ovu sezonu kluba Medveščak i deset puta po dvije ulaznice za utakmice Medveščaka u 12. mjesecu. Nagradni kuponi će sve posjetitelje za vrijeme druženja čekati na blagajni trgovine Sportina.

Sportina
Širom Hrvatske postoji sedam Sportina trgovina, koje nude široku ponudu kvalitetnih modnih marki srednjeg cjenovnog razreda kao što su Tom Tailor, Marx, Vero Moda, Jack & Jones, Jacqueline De Yong, Parfois i mnoge druge. Ovaj put Sportina je udružila snage sa Citroënom, a rezultat je editorijal s poznatim Medvjedima, Geoffom Kinradeom, Sašom Martinovićem i Edwinom Hedbergom, koji potpisuje Franjo Matković.
 
photos: Franjo Matković
Objavljeno: 20.11.2014. u 13:17

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p