SVJETSKA MODA

Ova predivna ružičasta haljina već godinama ne silazi s liste najprodavanijih!

Model koji nas je osvojio na prvi pogled!

U potrazi za statement modnim komadima, ovog puta za oko nam je zapela divna haljina bajkovitog kroja i neodoljivog uzorka za koju smo sigurni da će malo koga ostaviti ravnodušnim. Naime, riječ je o haljini brenda Lirika Matoshi koji je započeo kao brend ručno rađenih modnih dodataka, a potom se razvio u nešto puno više i proslavio s haljinom o kojoj se i dalje ne prestaje pričati!

Dizajnerski potpis ovog divnog brenda obilježen je zanimljivim materijalima, ženstvenim krojevima, ali i vibrantnim bojama koje mu podaruju poseban zaigrani šaram u kombinaciji s chic stilom. Većina haljina koje možete pronaći iznimno su ženstvene i pomalo bajkovite te bez razmišljanja posebne i unikatne.

Iako su svi modeli neizmjerno ljupki, izdvojiti ćemo jednu haljinu koja nam je posebno zaokupila pažnju. Jarko ružičasta haljina s mini crvenim srcima dolazi u midi dužini, dok je gornji dio haljine napravljen u stilu korzeta. Ovaj model osim što je vrlo atraktivan, krije još jednu posebnost, a to je udobnost što je u kombinaciji sa zadovoljavajućim izgledom, odabir s kojim baš nikako ne možete pogriješiti.

Isto tako, budući da je ova haljina sama po sebi iznimno statement, ono na što valja obratiti pozornost je ostatak detalja. Kako biste izbjegli kičast izgled koji neće dopustiti haljini da vodi glavnu 'modnu' priču, predlažemo da se odlučite za cipele u neutralnoj nijansi, a ostatak dodataka neka također prati jednostavnu modnu liniju. Što se tiče frizure, uredno ispeglana kosa ili pak podignuta, pokazala se je kao najbolji stilski odabir, pa ako ste inače ljubitelj valova ili bujnije firzure, odlučite li se za ovaj model haljine, ipak predlažemo nešto suptilnije.

Nas je ova haljina već odavno osvojila na prvi pogled, pa ako joj niti vi ne možete odoljeti, kupiti ju možete putem sljedećeg linka!

Objavljeno: 15.01.2022. u 02:44
Tagovi: haljina

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p