MODA

"Terry Richardson je sex manijak!"

Fotograf optužen za napastovanje

Mnogi se ovih dana pitaju da li će fotograf Terry Richardson postati novi Tiger Woods? Da li će nakon što je jedna od manekenki progovorila o negativnom iskustvu sa fotografom, slijediti njih petnaestak? Prošlog tjedna, Rie Rasmussen rekla je jednom dnevnom istu da Terry Richardson manipulira mladim djevojkama i navodi ih da se fotkaju gole, čega se one nakon nekog vremena srame. Ovog tjedna, još se jedna manekenka našla prozvanom u ovom slučaju. Jamie Peck pozirala je pred Richardsonom kad je imala devetnaest godina i to iskustvo je navela kao jedno od najgorih s kojima se suočila.

"Nakon što sam ga upoznala na jednom partiju i odradila prve fotografije pozvao me k sebi u studio. Pozirala sam, plesala gola na pjesme grupe Yeah Yeah Yeahs, a on me fotkao. Molio me da ga zovem Uncle Terry, bilo mi je glupo, ali sam pristala. No to nije sve. Sljedeće snimanje bilo je još gore, nisam se ni snašla, a on je stajao gol samo s fotoaparatom u rukama." pričala je Jamie Peck.

Nakon tog snimanja, nikad više nije stupila u njegov studio, no saznala je da su te fotografije osvanule u magazinu Purple. Fotograf Terry Richardson zasad nije reagirao na optužbe.

A.B.

Objavljeno: 18.03.2010. u 17:04

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p