MODA

Tko će nositi dizajn Victorie Beckham na Oscarima?

Poznate dame naručile svoje svečane haljine

Za nešto više od deset dana, slijedi nam najsvečaniji crveni tepih godine.

Kao prezenterice, najavljene su brojne zvijezde poput Angeline Jolie, Mille Jovovich, Charlize Theron, te Jennifer Lopez, dok se za svoje kipiće bore Michelle Williams, Tilda Swinton, Meryl Streep i dr. 

Kako je odabir prave haljine iznimno važan (pogotovo za nominirane dame), stilisti trče od jedne do druge dizajnerske kuće i traže nekoliko solucija za svoje slavne klijentice.

Popularnost dizajna Victorie Beckham u 2012.godini mogla bi doseći svoj vrhunac, pogotovo ukoliko je točna informacija koju prenosi Daily Mail, da je njezin studio zatrpan upitima brojnih zvijezda među kojima su Charlize Theron, Gwyneth Paltrow te Cameron Diaz. 

„Imamo upite od strane stilista ali s obzirom da smo mali studio, nemamo tu mogućnost izrade haljina po mjeri kao što je slučaj kod velikih modnih kuća. Također, nemamo novca da plaćamo zvijezdama da promoviraju naš brend, tako da je sve svedeno na igru čekanja. Hoće li netko doista odjenuti našu haljinu, saznat ćemo tek na crvenom tepihu."  - izjavio je Victorijin pr.

 

photo: Profimedia

Objavljeno: 12.02.2012. u 10:17

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p