MODA

Tko su modni uzori mladih fashionista?

Saznajte čijem stilu se one dive

Ako želite igrati na sigurno, uvijek možete kao svoj stilski uzor navesti Grace Kelly ili Audrey Hepburn, ali mlade zvijezde i posvuduše često daju sasvim neočekivane odgovore kada ih se pita tko je zvijezda čijem stilu se dive. Katie Holmes daje sasvim očekivan odgovor. Ona se divi Katherine Hepburn, glumici koje su proslavile kombinacije muških komada poput klasične bijele košulje i hlača. "Ona je uvijek bila svoja i znala je kako nositi odjeću." izjavila je Holmes.

Sanaa Lathan voli stil Diane Ross iz sedamdesetih, a mlada Shenae Grimes iz nove verzije serije Beverly Hills ugleda se na Chloe Sevigny.

Amy Smart voli stil Kate Moss: „Ona je savršena. Uvijek izgleda kao da se ne trudi previše, ali istovremeno je jako seksi." Posvuduša Kim Kardashian sasvim očekivano voli stil Jennifer Lopez, a s obzirom da obje imaju stražnjice kojima se muškarci dive, sigurno joj je lako inspirirati se stilom latino dive. Stephanie Jacobsen voli klasični stil Gwyneth Paltrow dok Hayden Panettiere voli stil Grace Kelly. „Ona je prekrasna i klasična ljepotica. Želim biti poput nje." objasnila je Hayden.

                    

Borina Kopčić

Objavljeno: 08.03.2010. u 13:41

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p