TRENDOVI

10 asimetričnih, prozračnih suknji koje bi nosila Nevena Rendeli

Ovim komadima ni ona ne bi odoljela!
Nevena Rendeli oduševila vas je svojom ležernom odjevnom kombinacijom u kojoj je glavni fokus stavljen na crnu, prozračnu suknju pa smo odlučili pogledati kakva je ponuda ovakvih modela u high street dućanima. I Nevena je nabavila high street model - odlučila se za zgodnu suknju iz Zare koja jedina kod nas u ponudi ima ovakve modele. Na internetu nude desetak modela od kojih su neki naprijed kraći, a otraga duži, a većina ih dolazi u crnoj boji. Osim crne u ponudi imaju dva modela u tamno sivoj boji koja je savršena za sve one dame koje ne vole tmurnu crnu - sivu možete odlično kombinirati sa narančastom, žutom, petrolej zelenom i većinom jarkih boja, a ona će pritom izgledati jako ležerno.

  ZaraZara

Osim u Zari ove suknje možete pronaći na web shopu ASOS, a cijena im se kreće oko 50 funti. ASOS ima zbilja fantastične modele koji najbolje izgledaju u kombinaciji sa kratkim vestama, motorističkim jaknama i ravnim čizmama.

  AsosAsos

U galeriju smo stavili 10 asimetričnih, prozračnih suknji iz ponude high street brendova za koje smo uvjereni kako bi ih nosila i Nevena Rendeli!  

Ana Bacinger

photo: pixsell

Objavljeno: 08.12.2011. u 15:34

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p