TRENDOVI

10 cool printova na majicama

Razigrane, mladenačke i sa stavom

Majice s printom nikako da nam dosade. U ormaru ih imamo barem po jedan primjerak, a kreativni umovi high street, ali i high end brandova, iz sezone u sezonu trude se oplemeniti ponudu i modernizirati print na običnoj pamučnoj majici. Tajna je u tome što majica s cool printom podiže i naoko najjednostavnije outfite, bilo da se radi o šaljivoj poruci, printu iz crtića ili omiljenom glazbeniku.


Ove sezone tako je in čitav niz različitih stilova, na ultrakratkim ili predimenzioniranim majicama, kratkih rukava ili bez. Tu su tradicionalna američka i britanska obilježja, rockerske varijante s kosturskim glavama i buntovnim porukama, printovi Kate Moss, Davida Bowieja i The Beatlesa, kao i majice sa sladunjavim ljubavnim porukama i omiljenim likovima iz crtića.


Za ljetnu varijantu odabrali smo 10 cool komada, koje ćete moći isfurati na plažu, u noćni izlazak, ali i na jedan od brojnih glazbenih festivala ovog ljeta na Jadranu. Majice s printom idealno će izgledati u kombinaciji s vrućim hlačicama od trapera, plavim ili bijelim, kao i lepršavim i traper suknjicama. Ukoliko će ljetne večeri ipak biti nešto hladnije, odlučiti se možete i za hlače u boji.


Mogućnosti je mnogo, a mi vam donosimo samo dio bogate high street ponude, koju možete pogledati u našoj galeriji.


H.B.
Photo: Asos, Topshop, Zara, H&M, Forever21

Objavljeno: 12.07.2011. u 17:04

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p