TRENDOVI

10 crnih haljina koje bi nosila Rooney Mara

Ovim komadima ni ona ne bi odoljela!

Rooney Mara novo je hit lice na crvenim tepisima Hollywooda, djevojka koju trenutno svi obožavaju i čiji stil svi vole. A kako i ne bi kad ova mlada glumica na sebe stavlja neke od najljepših toaleta poznatih dizajnerskih modnih kuća poput Louis Vuittona, Rodarte-a i Givenchy-a.

  AsosAsos

Zasad bira pretežito tamne ili nježne nijanse, njeguje jako sofisticiran stil, nosi kreacije u kojima izgleda fantastično, a posljednjih nekoliko pojavljivanja na crvenom tepihu odradila je bez greške! Iako može birati najljepše dizajnerske haljine ovog svijeta, mi smo odlučiti zaviriti u ponudu naših high street dućana i pogledati kakve crne haljine oni nude. Tražili smo elegantne modele u kojima se može izaći van, koji se mogu nositi na neko svečano događanje i modele u kojima možemo zamisliti ovu novu modnu ikonu.

Kako ih je najbolje kombinirati? Bez puno dodataka, uz zanimljive cipele i neku malu pismo torbu. Rooney bi uz ove modele definitivno istaknula oči smokey eye tehnikom, a kosu bi maknula s lica.

   ZaraZara

U galeriju smo stavili 10 crnih haljina iz ponude high street dućana za koje smo uvjereni da bi ih nosila i Rooney Mara!

Ana Bacinger

Objavljeno: 12.01.2012. u 12:20

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p