TRENDOVI

10 crnih kaputa koje bi nosila Freja Beha Erichsen

Ovim komadima ni ona ne bi odoljela!

Stil Freje Behe Erichsen obožavaju sve one modne dame koje ne vole previše eksperimentirati modnim stilom, već se drže klasike koja je uvijek u modi. Freja je tipičan model koji najbolje izgleda u skinny sivim trapericama, motorističkim čizmama ili kultnim Converse tenisicama, majicama sa printom bendova i u crnim kožnim jaknama i jednostavnim kaputima. To su komadi koji zapravo i čine njezinu garderobu pa smo odučili pogledati kakva je ponuda high street kaputa i jakni crne boje za koje mislimo da bi se odlično uklopili u stil ove popularne manekenke.

  AsosAsos

Zara prednjači u modelima koje bi nosila Freja, posebno kada su u pitanju kaputi sa detaljima od kože - hit komad za ovu sezonu. U ponudi web shopa ASOS oduševile su nas dvije parka jakne, jedna izrađena patchwork tehnikom, a druga je kombinacija sivog materijala i crne kože. Mango u ponudi ima prekrasne military modele za koje znamo da ih Freja obožava, a u H&M nam je za nju najviše za oko zapela kožna jaknica sa srebrnim zatvaračima i kaput muškog modela.

  ZaraZara

U galeriju smo stavili 10 crnih kaputa z ponude high street brendova za koje smo uvjereni da bi ih nosila Freja Beha Erichsen!

Ana Bacinger 

Objavljeno: 05.01.2012. u 17:25

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p