TRENDOVI

10 crvenih sakoa koje bi nosila Iva Balaban

Ovim komadima ni ona ne bi odoljela!

Iako je jedna od rijetkih hrvatskih trendseterica čiji ormar je ispunjen većinom dizajnerskom odjećom i modnim dodacima, prekrasna Iva Balaban s vremena na vrijeme voli zaviriti i u ponudu high street brendova. Na posljednjem DOVE FASHION.HR-u oduševila nas je svojom jednostavnom kombinacijom u kojoj je sivu maxi haljinu odlučila podići upečatljivim blazerom jarko crvene boje.

  H&MH&M

Proljeće nam je stiglo i crvena boja će svakako dominirati njime pa smo odlučili pogledati kakva je ponuda crvenih kaputića, sakoa i jaknica kada su u pitanju high street brendovi. H&M ima nekoliko klasičnih modela, ali i nekoliko zbilja divnih modela na duplo kopčanje koji bi savršeno izgledali u kombinaciji poput Ivine. Uz H&M koji ima najbolju ponudu crvenih komada, u Zari smo pronašli jedan klasičan model, u Mangu i Vero Modi simpatične modele primjerene svim dobnim skupinama, a na web shopu ASOS definitivno najupečatljivije.

  AsosZara

U galeriju smo stavili 10 crvenih sakoa u crvenoj boji iz ponude high street dućana za koje smo uvjereni da bi ih nosila i Iva Balaban!

Ana Bacinger

photo: fashion.hr

Objavljeno: 22.03.2012. u 15:38
Tagovi: Iva Balaban, sako

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p