TRENDOVI

10 cvjetnih suknji koje bi nosila Alexa Chung

Ovim komadima ni ona ne bi odoljela!

Mršava slatkica svakodnevno nas oduševljava svojim jednostavnim, no nadasve efektnim odjevnim kombinacijama koje nas se sviđaju prvenstveno zato jer ih svaka od nas može nositi. Nedavno je Alexa divno kombinirala crnu majicu sa natpisom i šarenu cvjetnu suknju, a posebno nas se kombinacija sviđala zbog ravnim cipela koje svemu daju ležeran prizvuk. Kako je sezona cvijeća i ovaj uzorak je prisutniji nego bilo koje druge sezone pogledali smo što u ponudi imaju high street brendovi i kakve sve modele suknju nude u ovom popularnom uzorku.

   AsosAsos

Najveći izbor ima Zara koja je još jednom pokazala da je u koraku s dizajnerskim trendovima, a kod njihovih suknji je osim odličnih cijena super i činjenica da mogu biti nosive u svim prilikama. Asos je iduće mjesto koje predlažemo ako ste u potrazi za cvjetnim suknjama. Vesele, šljokičaste, retro, kratke, uske i lepršave - na Asosu ima svega!

Kako ih kombinirati ove sezone? Poput Alexe ako želite ležeran styling ili uz vrtoglavo visoke potpetice i elegantne bluze za poslovni i večernji styling.

   ZaraZara

U galeriju smo stavili 10 cvjetnih suknji iz ponude high street dućana za koje smo uvjereni da bi ih nosila i Alexa Chung!

Ana Bacinger

Objavljeno: 05.04.2012. u 12:14
Tagovi: Alexa Chung, suknja

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p