TRENDOVI

10 divnih modela Veja tenisica kao stvorenih za casual kombinacije

Omiljeni modeli iz kojih se ne skidamo!

Iako su pred nama zimski dani u kojima se ne odričemo omiljenih gležnjača i čizama, postoji još jedan model koji je apsolutni must kada govorimo o stylish kombinacijama. Tenisice su bez imalo razmišljanja odabir kojem se uvijek vraćamo, a ovog puta izdvojili smo doista poseban brend koji osim divnog dizajna krije zanimljivu modnu priču.

Kao što smo spomenuli, premda zima u određenim trenutcima zahtjeva obuću koja će biti nešto čvršća kako bi podnijela zimske uvjete, u suhim danima odabir koji preporučujemo definitivno su omiljene tenisice. Ove sezone volimo jednostavne modele koji će na decentan način zaokružiti svaku kombinaciju te joj pružiti vještu sinergiju casual i elegantnog stila. Veja je francuski brend koji iza sebe krije poprilično kul priču jer naime,  filozofija brenda zalaže se za modnu održivost te korištenje prirodnih materijala. Također, Veja izbjegava standardne načine oglašavanja što je usprkos svemu, rezultirano velikom popularnošću brenda i još jednom dokazalo kako prava kvaliteta uvijek može doprijeti do kupaca.

@veja

@dorica505

Veja tenisice izrađene su od sirovih ekoloških materijala što znači da je riječ o tenisicama koje ne štete okolišu već ga čuvaju. Ovaj brend u ponudi ima tenisice koje njeguju jednostavnu minimalističku estetiku kojom se prožima prepoznatljiv V logo i u ponekim modelima korištenje linija koje dolaze u različitim bojama. Veja modeli savršen su odabir za sve one koji vole decentan izgled koji u sebi nosu veliku statement notu te suptilno i profinjeno dominira baš svakom kombinacijom, stoga želite li u svojoj kolekciji primjerak ovih tenisica, nabaviti ih možete online, ali i u Indigo Concept Store-u u Zagrebu.

U nastavku smo izdvojili 10 sjajnih modela za koje smo sigurni da će vas oduševiti na prvi pogled!

920 kn

800 kn

1200 kn

1000 kn, 930 kn

 

920 kn, 1200 kn

700 kn


920 kn, 1000 kn

Objavljeno: 06.11.2019. u 13:10

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p