TRENDOVI

10 divnih zimskih jakni iz Stradivariusa koje ćete obožavati

Topli i ugodni modeli!

Budući da sada sa sigurnošću možemo reći kako nas je zimsko vrijeme sustiglo, pravi je trenutak da zavirite u aktualnu high street ponudu i nabavite sve potrebne odjevne predmete koji će vas grijati, ali istovremeno biti i neizmjerno vizualno atraktivni. Naime, svaka zimska kombinacija mora uključivati jaknu, a pridodamo li tome odličnu Stradivarius ponudu, možete biti sigurni kako upečatljivi outfiti neće izostati.

Kao što smo spomenuli, zimske jakne neizostavan su dio modnih kombinacija kada se temperature spuste. Dobra zimska jakna jednostavno mora biti topla i ugodna, a potom naravno i lijepa. Ove sezone kao jedan od najvećih trendova nametnulo se je umjetno krzno koje krasi ovratnik jakne, ali i dijelove na rukavima, pa sa sigurnošću možemo zaključiti kako je upravo ovaj model onaj koji objedinjuje sve što zimska jakna mora imati. Nadalje, kada govorimo o bojama, baš kao što je to prisutno i kod ostataka odjeće, omiljeni brendovi naglasak stavljaju na zemljane nijansne i one zagasite, no boja s kojom također baš nikada ne možete pogriješiti definitivno je bezvremenska bijela. Bijela jakna je upečatljiva, drugačija i posebna te glavna zvijezda kombinacija koje vole klasiku i chic izgled u sinergiji s casual estetikom koja baš uvijek izgleda sjajno.

Kako biste ove zime izgledali stylish, ali i vješto ukomponirali element funkcionalnosti, u nastavku smo izdvojili 10 ključnih zimskih jakni iz aktualne Stradivarius ponude za koje smo sigurni da će vas osvojiti već na prvi pogled!

380 kn

230 kn, 280 kn

380 kn

300 kn, 300 kn

280 kn

500 kn, 500 kn

230 kn

Objavljeno: 04.11.2019. u 10:14

VIDEO

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p