MODNI DODACI

10 gležnjača koje bi nosila Diane Kruger

Ovim komadima ni ona ne bi odoljela!

Diane Kruger je po mnogima jedna od najbolje odjevenih celebsica jer ima nevjerojatan smisao za kombiniranje i ne boji se trendova i nekih okačenih komada. To je pokazala i sa Miu Miu gležnjačama iz nove kolekcije koje su totalno otkačene, a ona ih je uspjela genijalno iskombinirati sa Chanel klasičnim kaputićem i malom crnom haljinom. Inspirirani ovom kombinacijom naše najdraže trendseterice odlučili smo za vas istražiti kakva je ponuda gležnjača na petu koje će uskoro postati neizostavan komad u ormaru svake prave modno osviještene dame. Neke od njih nositi će ih baš poput Diane uz kratku haljinu i na gole noge (trend koji mi obožavamo), dok će one dame koje se bolje osjećaju u sandalama u toplim danima pričekati hladnu jesen i svoje će gležnjače kombinirati uz tople grilonke ili uske traperice. Neovisno kako ih nosile pobrinite se na vrijeme da nabavite svoj novi najdraži par i da budete stylish poput Diane.

   H&MH&M

H&M u ponudi ima nekoliko odličnih modela čiji se raspon cijena kreće od 200 do 400 kuna, dok za Zarine modele treba odvojiti do 900 kuna. Topshop ima najbolje modele, no oni se nalaze na njihovom web shopu i ne znamo da li će išta od ponuđenog stići u naše trgovine, a njihove cijene su okvirno oko 100 eura za model od prave kože.

   H&MTopshop

U galeriju smo stavili 10 gležnjača na petu iz ponude high street dućana za koje smo uvjereni da bi ih nosila i Diane Kruger!

Ana Bacinger

Objavljeno: 08.09.2011. u 12:25

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p