TRENDOVI

10 haljina koje bi nosila i Alexa Chung

Bitno da su vintage!

Alexa Chung nedavno nas je oduševila svojim odabirom vintage haljinice u kojoj se pojavila na jednoj reviji pa smo odlučili malo pogledati što nude high street web shopovi kad su haljine vintage prizvuka u pitanju. Možemo vas razveseliti informacijom da će sezona proljeće/ljeto 2011. biti puna zanimljivih haljina retro stila koje bi sve odreda rado nosila i ova poznata ikona stila.

  Miss SelfridgeMiss Selfridge

Alexin stil je specifičan, ona obožava vintage stvari, a u posljednje vrijeme najčešće se pojavljuje u slatkim haljinama koje joj odlično stoje. S ovakvom haljinom ne možete pogriješiti, one su uvijek moderne i zapravo vrlo poželjan komad svakog ormara. Zašto? Jer su ove haljinice većinom nosive sve četiri sezone - u hladnim mjesecima nosite ih na pune grilonke i gležnjače na visoku petu, na proljeće vam savjetujemo da preko njih prebacite neki simpatičan kardigan, a za ljeto su naprosto idealne jer idu uz sve!

  AsosVero Moda

U galeriju smo stavili 10 simpatičnih haljina retro prizvuka koje bi po našem mišljenju rado nosila i ikona stila Alexa Chung!

Ana Bacinger

Objavljeno: 03.02.2011. u 09:21
Tagovi: Alexa Chung, haljine

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p