TRENDOVI

10 haljina koje bi nosila Sienna Miller

Ovim komadima ni ona ne bi odoljela!
Po mnogima najbolja dama kad su street style kombinacije u pitanju u posljednje vrijeme nešto se pritajila i nije tako često na meti modnih fotografa. Siennu Miller definitivno bismo voljeli viđati češće jer su njezine modne kombinacije pravi melem za oči i česta inspiracija brojnim mladim trendsetericama. Sienna spaja nespojivo, odlično nosi dizajnerske i high street komade, a konačni rezultati su uvijek i više nego zapanjujući.
  MangoMango

Kako je svaki dan sve toplije i toplije odlučili smo zaviriti u ponudu high street dućana i pogledati kakve modele nude kad su u pitanju romantične haljinice u bijeloj i bež boje poput Siennine sa slike. Lepršavi primjerci ukrašeni aplikacijama od cvijeća ili posuti čipkom najbolje izgledaju u kombinaciji sa čizmama ako težite ležernom stylingu, a ukoliko želite biti elegantne posegnite za vrtoglavim potpeticama. Nama su najbolji u kombinaciji poput Sienninog, jedino bismo stylingu dodali torbicu od prirodnih materijala ili tople boje karamele. Uz kratke haljinice, pronašli smo i nekoliko fenomenalnih maxi komada koje bismo rado vidjeli na ulicama naših gradova.

   ZaraZara

U galeriju smo stavili 10 romantičnih haljina iz high street ponude za koje smo uvjereni da bi se sviđali i Sienni Miller!

Ana Bacinger

Objavljeno: 21.04.2011. u 15:23

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p